Asus 27" VG27VQ Curved Gaming Monitör Siyah 1ms

Asus 27" VG27VQ Curved Gaming Monitör Siyah 1ms

TUF Gaming VG27VQ
TUF Gaming VG27VQ Kavisli HDR Oyuncu Monitörü – 27 inç Full HD (1920x1080), 165 Hz, Extreme Low Motion Blur Sync™, Adaptive-sync, FreeSync™,1ms (MPRT)
- Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 165 Hz yenileme hızına sahip 27 inç Full HD (1920x1080) 1500R oyuncu monitörü
- ASUS Çok Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB™) teknolojisi 1 ms tepki süresi (MPRT) ile Adaptive-sync özelliğini birlikte sunarak gölgelenme ve yırtılma etkilerini ortadan kaldırıyor, yüksek kare hızlarında net oyun görüntüleri sunar.
- Ekran yırtılmalarını ve değişken kare hızlarını ortadan kaldıran FreeSync™ teknolojisi yer alır.
- Kendi ekseninde dönme, öne arkaya eğilme ve yükseklik ayarı olanakları sunan ergonomik tasarımlı bir stant bulunur.
GameVisual
ASUS GameVisual farklı tür içeriklerde görüntüleri optimize etmek için önceden ayarlanmış yedi adet ekran modu bulunuyor. Bu benzersiz ayarlara kısayol tuşu veya ekran menüsü içindeki ayarlardan kolayca erişilebiliyor.
marsmars
Yarış
Gerçek zamanlı yarış ve hızlı oyun deneyimi için giriş gecikmesini azaltır.
MOBA
Rakiplerinizin sağlık/mana göstergelerinin renklerini vurgular, böylece anında müdahale edip karşı takımın ana yapısını ilk yok eden siz olursunuz.
marsmars
Sinema
Film izlemek için ideal canlı görüntüler için kontrast ve renk doygunluğunu iyileştirir.
RTS/RPG
Renk doygunluğu ve kontrast keskinliğini iyileştirerek gerçek zamanlı strateji (RTS) veya rol yapma oyunları (RPG) için çok daha parlak renkler ve detaylı görüntüler oluşturur.
marsmars
FPS
Yüksek kontrast ayarıyla karanlık alanlarda bile görüş daha iyi hale getirilir. Böylece düşmanlarınızı daha rahat görebilirsiniz.
sRGB
İnternet üzerindeki fotoğraf ve grafikler için ideal ayarlar.
mars
Manzara
Daha geniş bir parlaklık aralığı sağlar ve daha fazla kontrast geçişi sunar. Yeşil ve mavi renkler için doygunluk seviyesini ayarlar. Bu sayede, manzaraların yer aldığı fotoğraf ve videolar için idealdir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski